Baby

normal ke baby in tummy dh 4months tp still x nmpak baby bump .. tp msa first baby dlu 2months pun dh nmpak ..

44 Balas

ok la tu wak.saya baru 22w perot besar macam dah sarat..nk jln pun kang2.raya nti mesti byk makcik bwg ngata saya..nak dekat besalin ke..sarat sgt da nampak ni.hurm..😏sblom preggy berat 55kg la ni da 70kg wak..adoi..byk nya naik..nurse da habis siasat dan berat byk naik knp.kencing manis xde darah tgi xde..

5y ago

xjuga..kdg2 mkn megi siang.mlm mkn roti je wak

Saya pun xnmpk masa 4 bulan. Start nmpk masa masuk 7 bulan tu pun org ingt baru 5 bulan 😅 bila dah masuk 8 bulan cepat sgt nany mmbesar. Strtmark pun dah mula mnjalar dgn jayanya😂 tiap kli tgk cermin tiap kli tu saya trkjut. Sbb perut smkin maju kdepan ,😅 now 34 weeks. Alhamdulillah

normal...saya badan besar perut pun besar...so org x taw saya pregy...msk 32 week bru nampak baby bump...masa kandungan pertama smp kandungan ke 4...10 week dh nampak ketara baby bump...lain kandungan lain jln ceritanya....

tu normal sis..hehe..sy ms msuk bln ke 7 br nmpk bby bump n trkjut tgk kat cermin..bsr sesgt bby bump yg ada..hehe..n tw2 bju jubah dlu muat pkai..dh xmuat dh ..la ni dh 32wik peknen😆😆😆✌alhmdulillah

Sy dkt bersalin still xnmpk sgt bby bump tu cma nmpk gemok aje... 4org ank smua sama tp bby kuar besar cma bump jer xnmpk

Sy pun dh 4bln, xnmpk lg baby bump, tp bila scan baby mmbesar elok.. Hari2 cek perut, tp xbesar2😅 excited ank first.

Normal je tu sb saya dulu 8bulan baru la perut betul2 membulat dengan jayanya 😅 Semua kata baby kecil tp last2 baby keluar 3.65kg hehe

Sy 2bln dh bby bump tp xde la besar sgt.. Now lg 2mggu 4bln..smoga xde mslh, tgu result nurse ad kncing mnis x, tp mtk jauh la

normal dear..sis masa ni 9buln..smggu sblom bersalin..tk nmpk cam preggy😇

Saya 5bulan tp perut mcm biasa. Macam tak pregnant pn. Org lgsung tak nampak pape. Doc kata bdan kecik tk nmpak.