Malu tapi benar?

Kita semua masa mengandung dulu mesti nampak cantik, kemas, bergayakan. Tapi siapa dalam pantang pernah jadi macamtu? Jom kongsi pengalaman anda!

Malu tapi benar?
7 Balas

Takdelah sampai mcm tu. Sy kemas je ikat rambut mcm sup bunjut time dlm pantang. Time preggy je malas nk buat apa2 terus ikat rambut lps mandi.

😅😅😅 saya masa mengandung pun sama je mcm gambar dlm pantang . Ni baru potong pendek sbb musim cuaca panas. Senang. 😁

saya tak macam tu ehhh. gi klinik doktor tanye 'ni ke mak baby tak macam dlm pantang' bersiap tu

Sya terbalik pula, preggy serabai mcam tak reti makeup,

biase2 je..wlau berkain batik

tak lah seteruk tu😅

🙋🏻‍♀️