Jom kongsi

Jom kongsi pengalaman anda semasa week 9 ✌🏼

2 Balas

Okay masa sy week9, bab mknlh selera mkn nasi kurang tapi lbih selera pada buah².. Tmbhan pula ulang alik ke tnds ta boleh nk citelh smpai terpikir nk tido blik air pun ea.. Haha masa buka buku pink pula sangkut BP high, but now dh masuk trimester 2 so far alhamudillah dh okay dlm pantau nurse..

2y ago

InsyaAllah semoga dipermudahkan urusan sis.. Sis cuba mkn bnde yg jnis berkuah ker.. Ap² pun sis kena mkn wlwpun sedikit.. Klu dh masuk angin dlm bdn tak boleh nk ckp lah.. Nnt dh masuk trimester 2,selera mkn bertmbh sis.. 😅 Klu sis kena pedih ulu hati boleh mkn gaviscon.. Ap² sis enjoy you journey.. 😊 Tmbhan masa trimester 1, sy kdng² tekak masuk makn meggi tp tak selalu tu pun selang slps mkn nasi kdng..

week 9 , seingat saya week paling tertekan sebab baru detect GDM, tak tau nak diet apa, mual lg.. cpt penat. So saya gi babymoon dlm daerah je. Haha . asal blh berendam berenang, release stress dan x penat dlm perjalanan

2y ago

Betol tu, same la dgn sy skrg ni .. mual mkn nasi skit muntah balik.. xtau dah nk buat cane 😅