Kandungan dah 21 week bermakna 5 bulan mom’s semua boleh share tak dah beli apa je untuk baby?

Kira2 mummies semua dah beli barang keperluan apa je contoh baby bed ke or baby swing ke share2 la macam saya baru beli baby bed dan baby wrap itu pun sebab ada offer kat shoppe HAHA 😆🥰

2 Balas

Boleh beli di shopeee : - baju lengan panjang/pendek - swaddle zip/biasa - rompers - topi/ mittens/ booties - selimut baby - tuala baby - bedak2, lotion, minyak rambut, minyak telon - barang mandian baby apa jenis brand ikut pada sis - set baby care( sikat, kepik kuku, gunting dah lain2) - breast pump - botol susu - puting baby - pampers newborn - baby cot/ tilam baby - maternity pad untuk mommy - kain batik sarung - tshirt - stokin pantang - sweater takut sejuk - spender pakai buang - breast pad Tu je kot rasa yg penting, untuk bawak ke hospital. Saja saya share hihi🥰 moga dimudahkan segalanya ye sis🌹

2y ago

aww thank you sangat2

Sy mula mmbeli masa 30w keatas. Complete kan yg nk bawa ke hsptl dlu. Then baru beli yg lain2.