Teringin

KFC boleh makan ke ??? 2 bulan

62 Balas

Boleh je. Saya pun makan. Tapi sejak pregnant ni baru sekali makan KFC rasanya. Mampu makan seketul ke. Masuk ketul y ke2 dah x boleh masuk dah. Sbb mengandung ni kalau bahan perasa banyak sgt tekak rasa loya.

Tengah mengandung ni macam2 boleh makan sis. Bila sampai time berpantang tu jangan harap dapat makan tengok pun dah nangis..sis teringin sis makan je tak usah heran apa orang nk cakap😄

Boleh sgt2 tp jgn selalu. Sedangkan sye sblom ni tgh menghitung hari boleh bedal makan kfc sbb teringin. Hahahah

Boleh je xde masalah...yg x boleh, jgn mkn dpn geng ATM...nnti dia halau suh balik umah😁😁

Mengidam apa pun blh.. tapi makanan yg tajam jgn la mkn.. minuman gas pun tx blh.. baru lg..

Boleh je, sy selalu jugak mkn masa pregnant n lepas bersalin pun ada mkn.

Boleh sajo..dlm pantang pun hakak mkn ayam kfc..jgn mnum air gas yer

Bolehhh. Preggy tak perlu pantang sgt. Cuma krgkan yg manis2. Hihi.

Boleh sis, jgn mengidamm pelik2 pula. Janji sihat dn tk memudartkan

Saya mcm mcm makan. Air gas je jgn ambil. Tuka ke air milo 😁