MAKAN KFC 5W 2D

Assalammualaikum, saya teringin sangat makan ayam kfc ... Boleh ke ya 5w nak makan ayam tu 😭😭😭😭😭#firstmom

4 Balas

Waalaikumussalam... 😁Knp xboleh? Selagi nk mkn.. Mkn je.. Sy mmg hnya mkn nugget dgn hash brown n aym kfc je y sy boleh mkn skrg.. 😂😂Janji makan.. Kot awk tny boleh mkn nenas x.. Mmg jwpn nye tidak la.. Tp Dr. Emelda kata boleh 😅

1y ago

Hihi no problem dear

Makan je tapi jgn selalu and kalau boleh elak, elak lah. Makan lah real food/healthy food. Bkn utk baby je, utk kesihatan kita jugaa 😊

Wasalam,comelnya soalan…boleh je nk makan.,tp bab air tu kalau boleh jgn minum soda ya.

Boleh.. Makan je.....