McD & KFC

Hi Moms, nak tanya, boleh ke makan KFC and McD sesekali sebab craving? I know it's not good, but teringin. Huhu

29 Balas

Makan je sis tp masa makan kene set minda aku makan sbb teringin tapi kene berpada sbb ingat ada baby dlm perut. Automatic nanti kita nk makan xde la ikut nafsu sgt. Bukan apa zaman menuju 2020 ni mmg macam² penyakit akan datang. Berbeza zaman tok nenek kita dulu kan. Apa² pn semoga dipermudahkan urusan sis ye

sy awal pregnant smpai kan detect gdm pun hentam je tu smua cuma bila mkn tu berpada2 lah sbb kadang makan benda tu sikit je dah bikin kenyang dah bg sy hehe

Saya dulu tiap minggu kfc, lepas bersalin pon day 7 dah pergi kfc makan kfc.. xmacam.dalam pantang langsung.. tapi jangan minum air bergas sudahlah ye.. amkn berpada2 juga ye

Blh je sis ..Saya Masa trismister pertama aritu klo blh ari² nk mkn kentang lenyak KFC tu .. makanan lain tk masuk .. Saya layan je lah ,tp tk selalu

boleh...sy dulu dapat tau.hamil terus mkn.kfc hahahaha pastu seblum.bersalin pulun mkn mcd..masa pantang teman.husband mkn mcd perghh menyirap.je hahahaha

Terasa nak makan makan je sis..sy suka ayam mekdi..tp skrg mampu pandang xmmpu makan..😅😅ayam sikit pn xboleh nak makan..confirm muntah🤭

Org kalo dah mengidam apa sekali pun jgn tx di bagi.. Sian baby dlm kandungan tu.. balun j.. nanti tx pasal2 bila keluar nanti melilih j air liur dia

Salam n hai, Nak tanya sikit untuk ibu yang mengandung mmg x boleh makan di tmpt fast food(kfc,mdc, pizza n etc) ke pada siang hari masa bulan puasa?

Makan je sis, xde masalah pun... Saya siap minum air gas, minun kuantiti yg sikit tapi lepas tu saya minum air masak banyak²..

Sekali skala tak pe. Sy dulu kalau tak larat or tak sempat sblm msuk keje drive thru je. Yg penting mkn Huhu