Minuman Sarapan Pagi!

Hi kesayangan! Dah sarapan belum? 🥪 Haa, mana antara air di bawah ni yang anda suka minum untuk sarapan? Kopi ke ☕️ atau susu🥛? Kongsikan minuman sarapan anda dengan kami di ruangan komen tau!

Minuman Sarapan Pagi!
979 Balas

Kopi biji kurma RDC. Milkbooster yg sedap n sihat..tanpa kafein! 😍

jus buah2 campur - blend la sendiri semua. add on fresh milk...nyummm

dlm pantang air kopi cicah biskut.. habis pantang air masak je kita

bangun tidur minum air masak dulu, selepas itu baru minum air milo

bangun pagi mesti minum air masak. lps sejam sarapan dgn milo susu

milo/teh tarikh/kopi/air Masak ikut pd selera jgk #TAPACTIVEUSER

biasany bgn ja trus minum air msk bru minum susu.. kdg kopi hihi

Air suam, lalu baru minum air lemon.. Bagi hilang loya tekak...

tak bole minum susu sahaja mesti kena campur ngan milo sedikit

kopi..tp skrg nie alahan dgn kopi,terpksa mnum i masak jerrr