Untuk ibu yang lakukan Caesar, masih ada lagi kesan parut?
Voice your Opinion
Ya, masih ada
Ya, tapi sudah pudar
Tidak, tiada lagi kesan

2032 respon

28 Balas

dah dkt 2 tahun.tp parut sy sgt ketara.keloid menebal..tp xpe...itulah satu2nya tanda pengorbanan sy untuk arwah ank sulong sy...

Saya suka parut isteri itu, kerana ianya akan mengingatkan kepada diri saya tentang pengorbanan isteri saya.

Masih ade baby baru 7m...tpi jdi 1 line halus sgt... Mase day 40 nurse dtg umh check, puji ckp mcm xde kesan. Halus

masih ade dan sekarang tgh tunggu tarikh bersalin utk ank ke 4 dan czer terakhir

Dah 3 tahun masih ada . Boleh hilang ke parut caesar ni?

Masih lgi ni kadang² sakit didalam 😣

Alhamdulillah.. sya brsalin normal.💕

Msih ada..bby pn br age 9bln 😂✌

Alhamdulillah, bersalin normal 🤗

Sy beranak normal so tak de parut.