Untuk yang baru menjadi ibu, anda bercadang untuk kerja semula?
Voice your Opinion
Ya, bila saya dan anak sudah bersedia
Tidak, saya akan jadi suri rumah sepenuh masa sehingga anak saya besar
Saya sedang bekerja

4336 respon

14 Balas

Pernah jadi suri rumah, best sbb bole atur masa sendiri, tp stress bosan sbb sy sejenis suka shopping. takleh nak mintak suami sbb kena tolak ansur jugak.. so kerja la, dpt gaji sdri sonok.. nak beli brg anak pun pilih je sdri ❤️

Ya jika ada rezeki selepas dpt anak. Tp husb tk bg sy bekerja. Dia kata dia mampu. Alhamdulillah klu betul dia mampu sara sy dn ank. Tp sy buat online bisnes di rumah. Tetap kena ada simpanan utk diri sendiri 😀.

Sedang bekerja. Insha Allah lepas berpantang nanti nak kerja juga. Saya lebih suka guna duit sendiri untuk shopping.

Abis cuti bersalin kna masuk kerja.. Walaupun banyak kali terdetik nak berenti kerja

Sy akn bkje smula..tp bkje dr umh..buat bisnes dr umh 😉

Tidak,lebih suka menjaga anak di rumah

sedang bekerja dan akan terus bekerja

Saya sedang bekerja 🤗✌🏻

Rindu juga nak kerja semula..

Yes. Tgu anak besar sikit