Berapa kerap anda menukar perabot rumah?
Voice your Opinion
Setahun sekali
Setahun dua kali
Setahun tiga kali

1504 respon

50 Balas

dah tak boleh guna baru tukar.. nak selalu tukar 😱 barang dah lah makin lama makin mahal.. duit pulak bukan selalu ada je untuk benda2 bukan penting nak kena tukar.. jadi kita berjimat cermat lah..

sy tk berminat perabot ruang tamu sy simple je kosong tpi klau barang2 dapur no1 sy suka sngat sbb sy berminat memasak2 tk kesah waktu apapun 🤗🤗

selagi masih baik dan boleh digunakan, guna je. cuma tukar sarung sofa sahaja tiap berapa bulan untuk kebersihan.

lamberttt lg tukau, tunggu semua kaki perabot tempang baru beli kot 😅

selagi masi bagus buat apa membazir cuma tukar lapis ja tiap2 tahun

Xde maknanya setahun sekali. Kadang 10 tahun pakai baru tukar

xpnh tukr .. tmbh sikit2 ada la sbb bukn rumh sndri

guno smpai gahai.. 😂😂😂dh gahai baru boli

baru tukar tilam je. yg lain belum bertukar😁

Bila perlu je🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers