Adakah anda kerap bersama suami semasa hamil?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

978 respon

12 Balas

trimester 2 je brsme. trimester ke 3 xlgsg sbb xselesa🤣🤣🤣 . xboleh nk brsme sbb baby asyik brgerak menendang xbg chance lgsg. smpaila suaami kene puasa 100 hari. lps 100 hari tu brulah dpt .. trimeste 1 pun suami trkpse puasa jgk sbb tkt gugur mcm thun 2021. so kene brjgaa2

jarang sangat. seminggu skali atau 2 minggu sekali ja bersama. itu pun sebab kesiankan suami. nafsu berkurang sejak dpt darah beku since pregnant ni. dgn air mazi pn kering, x syok lh nk bersama.

Tidak. Sbb cpt letih dan alahan di awal kehamilan. Trimister ke-3, tak kerap tapi ada melakukannya.

xde mood dan suami memahami..katanya segan sbb ada anak kt dlm wlaaupun dia xnmpk hHa

Since hamil trimester 1 to trimester 3 kerap bersama.. Alhamdulillah 3 org ank dh

since pregnant hari2. kalau blh 3x sehari selepas mkn mcm mkn ubat

tak. kena puasa ms tu sbb alami pp type 3 😉✌🏻

takut sbb pernh ggr sblum even hormone nk sgt2 🥺

time pregnant makin menjadi jadi 🤣

3t kerap bersama . 🤣