Suami kerap bawa anda berjalan-jalan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

6966 respon

20 Balas

Weekend suami kerja..anak2 tak sekolah..weekday lak suami cuti tp anak2 sekolah. Jadi malam je boleh jalan tapi tengok tempat juga..biasa pergi makan je..tupun dah ok bagi kami anak beranak😊

sebelum ada anak, suami selalu bawak g travel. sekarang da ada anak kecik kena pulak musim MCO. travel kat rumaa saja lah 😂

Sblm prengnant ni setiap2 mingu berjalan2.. skrg prengnant, momy xtahan duduk dlm kereta 😂

Kan c laki bz jaaa kerjaaa 🤭 hmmm tpksa laa memahami walaupun.......😑

Ikut jgak la. Kdg2 gji besar. Tp xde mse nk luang dgn fmeli. Hm sedih

suami balik bertugas petang mesti akan bawak pergi taman ..

kadang2. faham pasal untuk cari makan

selalu juga bia weekend and cuti panjang

Mesti! Mall la selalu. Pastu gi taman.

Kerap tp lebih suka stay kt rumah je