kurang gula

Keputusan minum air gula. doktor suruh repeat minum air gula 15hb ni.

kurang gula
32 Balas

Hm sama kes mcm sy. Nurse ckp result invalid ni sbb mana boleh result tak fasting lg rendah. Padahal mmg sy duduk je tunggu kt luar 2 jam takde buat apa pun. Hm kenalah cucuk balik utk result baru.

5y ago

Sy pula sis, wktu 2jam menunggu tu mmg sy x boleh dduk rilex sbb ada ank sorg umur 2tahun yg nak di pantau. Mmg x dduk diam Mommy nya oleh si anak.😅