kurang gula

Keputusan minum air gula. doktor suruh repeat minum air gula 15hb ni.

kurang gula
32 Balas

Lps mnum air gula x ley buat kerja apa2, duk rehat je smpai 2 jam.. Kalo buat kerja nnti gula boleh turun jgk.. So bacaan tu x tepat

5y ago

Kebetulan waktu sy minum air gula tu aircond dlm klinik rosak, guna kipas je tpi tu pun rasa mcm takda kipas je. sentiasa berpeluh sbb panas sngat, nak pantau anak seorg lgi umur 2tahun 2bulan.😁😁. Mmg tak boleh dduk diam.