Kehamilan

Keputihan tu normal ke... 4week

4 Balas

Sy dri awl hamil smpai skrg 23mnggu still ada keputihn lgi.. cma xde rsa gatal..dh 5 kotak guna ubt insert masuk Dlm vagina dn. Mkn ubt.. nk bersalin nti bgithu doc or misi nti dpt antibiotik..

4y ago

Ouhh.. Ni dia tak gatal.. Kadang tu macam tak selesa je...

Masa saya buka buku pink awal awal pregnant dulu, doc tanya ada keputihan tak? Saya cakap ada. Then doc cakap normal selagi keputihan tu warna putih. Kalau dah bertukar warna tu bahaya..

4y ago

Ouhhh .. Keputihan saya tak banyak.. Dia sikit2.. Time buang air kecil je..

4weeks still early pregnancy. Bahaya jugak ada keputihan tu. Kena bgtau nurse. Kalau dh hujung2 pregnancy dan ade keputihan, tu normal sbb baby dh mula menekan dibawah 😊

4y ago

Ouhh okey.. Terima kasih..

Normal selagi tak banyak + berbau + gatal2 + tukar warna

4y ago

🤗