Apakah keperluan yang wajib ada sebagai persiapan menyambut bayi?
Voice your Opinion
Lampin pakai buang
Susu formula
Baju
Minyak Telon
Semua di atas

3424 respon

18 Balas

Semua di atas kecuali susu FM. Sbb tak pernah bg FM dri ank first. Alhamdulillah dpt bg bF sampai waktu yg sepatutnya. Tp mungkin ada ibu-ibu yg bekerja atau diberi cabaran utk fully bF menjadi keperluan yg wajib utk susu FM. Semua ada cara tersendiri utk anak mereka.

semua di atas kerana tidak semestinya lps bersalin je ad susu..setiap org tidak sama

semua kecuali susu formula. selagi boleh susu badan, bagi je. lagi jimat belanja

semua keperluan bayi secukupnya..

smua d atas kcuali susu fm..

Semua kecuali susu formula

Kecuali susu formula

kecuali susu formula

except susu formula

byk lg TAPXTanamera