Scan doktor dah nmpak dlm kantung. Scan pregnant test tu masih x keluar double line. It's normal??

Kepastian mengandung

2 Balas

Klu sy.. Sy percaya dgn scan doktor. Tp utk early pregnancy ni.. Nak tggu ada janin dlm kantung bru ble ckp yg betul2 mgndung. Sbb semua tu ikut situasi dri masing2. Ada yg 5 minggu dah nmpk janin. Mcm sy 8 minggu baru tgk janin. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

hi sis.. saya pun sama.. scan doc ckp dh nmpk air ketuban tapi klu test mmg xda double Line..kdg samar kdg xda..doc suruh saya repeat scan bulan dpn.. scan 8/3 baruni hanya nmpk kantung..tu pun kecik je