Mulut itik keluar brownish

Hi, nak tanya. Normal ke lepas doc masuk mulut itik utk cek keputihan keluar brownish lepastu? Anyone ada lalui benda sama? Skrg i 23w, risau pulak 🥹 #pleasehelp #firstmom

4 Balas

boleh jadi luka. pantau. kalau berlarutan pergi klinik okay. saya 3kali masok muncung itik. 1st test result xde GBS. 2nd nak tengok keputihan ada byk tak. 3rd repeat ambik sample dn +ve GBS. alhamdulillah okay. xde bleeding

orang kata normal, sebab kadang terluka sikit kat serviks/vagina tu. tapi saya kena mulut itik haritu alhamdulillah tak pernah bleeding lagi.

Sye klua darah trus.. Dr ckp ade luka kt pangkal rahim.. Lg pun sye positive GBS mgkin sbb tu jgak..

4mo ago

saya ada dua2. GBS & Candida mcm puan farah cakap. sy 2x swab tempat berbeza. 1st swab sy buat dkt klinik swasta yg monthly sy checkup result detect bukan GBS. bakteria lain. then sy ambik 2nd option sbb mcm makin teruk. doctor klinik tu pon pelik. sbb dh mkn antibiotik should be okay dia ckp. dn tanda2 dia kata mcm GBS. dia tanya nk buat swab lg skli x. then sy ckp yes. result sy ada 22

normal je

4mo ago

Awak bleeding brp lama ya?