selamat petang mommy2 dalam ni.. saya nak tanyaa.klau nak kurangkan gula dalam drah mkan ape ye.. sbb smlm checku up..nurse cek drah kncg mnis 9.5..lpas tu isnin ni dah nak kena mnum air gula.. saya pregnant 11mggu.. adakah klu kncg mnis dah tggi xbole tr

Kencing manis tinggi

2 Balas

Makan buah epal hijau. Alhamdulillah kencing manis saya turun bnyak sangat2

Kurangkn mnis.. minum air limau ksturi tnpa gula

5y ago

Sebiji dua je limau.. tmbh dlm air kosong.. stgh cwan.. sbb limau boleh neutralkan balik gula dlm bdn.. in shaa Allah..