berat naik

sebulan 4kg naik ni !!kncg mnis drah tggi xda..tp risau kna marah..sy br nk msuk 21 weeks

7 Balas

Samaaa dengan saya 20 weeks haritu kemain naik berat staff nurse bebel manja jee, lepastu kena cek bp selang 2 hari, berpharmacy la kita manjang, sebab takde alat tu kat rumah 😅 Ritu pun ade minum air gula but alhamdulillah taksangkut. Act depa risau kita ada gdm, darah tinggi, sawan or apa apa kemungkinan time pregnant thats why laa. Nauzubillahiminzalik!

Saya naik 4kg. Kene ulang alik kk 😭 minum air gula 😭 sepatutnya tak kene minum air gula pon. Tapi berat naik banyak sangat. So kene ulang alik kk untuk cek kencing manis darah tinggi. Tapi tak kene marah pon. Sebab kita yg selera kan. Nak buat mcm mana. Takkan nak tahan makan 😭 tak mampu nak tahan makan

Hua. Sama. Saya pun naik 4kg. Kena bebel dengan nurse. Lepas tu next week dah kena datang klinik 2 kali seminggu check bp dll. Adoi. Ade yang senasib rupanya

saya seminggu naik 3kg sis.. tapi tulah kene datang klinik setiap 2 hari, check bp ngan urine..sebab rasa lapar tu takleh tahan kan 😄

7mo ago

betul..mulut nk mengunyah ja..

xde kena marah pun. cuma penat ulang alik kne check urine, BP dan berat tiap 2 hari

sama la awak. sy dah naik 4kg sebulan. tp tadah telinga kena bebel dgn nurse🤣

Sy 2kg naik.. 23w sbb habis alahan makan pon xigt doniaa.. hahahaha

7mo ago

sama dgn sy masuk 23w hari tu naik smpai 2kg 😅