Hubungan intim selepas bersalin

Kenapa ye selepas bersalin rasa tak ada nafsu nak bersama suami. Saya dah 6bulan bersalin tapi baru 3 kali bersama tu pun rasa tak enjoy. Rasa agak menggelikan 😭 kesian suami tapi saya betul2 takde nafsu.. masalah hormon ke ni? Ada mummy2 alami benda yg sama? Edit : saya pun menyusu badan dan cucuk perancang depo. Situasi saya sama macam mummy2 kat bawah. Mungkin tu la kot penyebab nya kan 😢

30 Balas

Sy dh nk msuk 35 minggu alhmdulillah stiap hri plk tu rse nk brsme,xtw knp....😣pntang kna sentuh rse nk aje,mgkin BLM tibe Mase rse pnat nk brsme...