Hubungan intim selepas bersalin

Kenapa ye selepas bersalin rasa tak ada nafsu nak bersama suami. Saya dah 6bulan bersalin tapi baru 3 kali bersama tu pun rasa tak enjoy. Rasa agak menggelikan 😭 kesian suami tapi saya betul2 takde nafsu.. masalah hormon ke ni? Ada mummy2 alami benda yg sama? Edit : saya pun menyusu badan dan cucuk perancang depo. Situasi saya sama macam mummy2 kat bawah. Mungkin tu la kot penyebab nya kan 😢

30 Balas

samala. ank sy dh nk msuk 5 bulan bru 3 kali brsama. stiap kali nk brsama rasa takut sgt sebab takt🤣.. and xbrnfsu sgt sbb busy jge ank je. xbrsme pun xpe. sbb jahit bnyk sgt smpai lubang bontot. tp tulah kdg2 kesian jgk.