upt

kenapa ye saya check guna clear blue pregnant 3+ tpi tdi sy try cuba lagi sbb minggu depan nk g klinik tpi guna upt beli kt 7e kabur pulak ??? dua² sy check waktu malam .... first preggy jdi mommy tolong bantu ye

upt
21 Balas

bila hormon HCG makin banyak dlm badan upt akan mkin kabur dan lama kelamaan upt x dpt detect. dont worry. biasanya kalau masuk bulan ke dua upt memg akan kabur

4y ago

ouh mcm tu patut lah kabur okey² ☺️ jdi xde apa yg perlu bimbang lah ye terima kasih

Positif tuu..insyaAllah..doktor cakap kalau nak result clear..guna pada air kencing pertama waktu pagi..sebab dalam air kencing tuu ada banyak hgc..

4y ago

okey² tq sy akn cuba waktu pgi pulak

Malam air kencing dah tak pekat sangat. Sebab tu line tu kabur kot. Lepas ni check pagi tau. Air kencing pertama tu yang paling pekat dan tinggi HCG

4y ago

ouh patut lah baik sis lepas ni sy check pagi terima kasih🥰

Cuba try check wktu pg plak sis...urine pg yg pertama tu... tgk mcm mna.. xpn p spital terus scan..

Sensitivity clear blue lagi bgs dr upt yg berharga beberapa ringgit. Anyway, check dgn klinik ya sis

4y ago

tulah hari dh pi klinik nk confirm tpi dia suruh balik dtng buat buku je nnti 😅 nk g swasta tengah perintah kawalan pergerakkan pulak

Clearblue dia tepat and cepat x mcm UPT. Upt lambat. Lepas beberapa minggu baru terang.

4y ago

oh ok kalau mcm tu lega dengar 🥰 acid folic sy dh start mkn dh

Tu kandungan masih baru .. sebab tu dia kabur satu 😊 ..Apa pun Congrats sist 😃

4y ago

ouh patut pun okey² 😊 terima kasih sis🥰

Tahniah positive. Kabur sebab HCG hormon belum pekat lagi. Makin hari makin pekat

4y ago

baik sis terima kasih .... insya'allah sy akan jge sebaik mungkin

Pregnant tu..Alhamdulillah..cek pagi lagi tepat

slagi dya positif xdak apa nk dibimbangkn.

4y ago

ouh mcm tu okey baik terima kasih