Pregnant ke ye?

Nak tanye kalau saya cek pregnant waktu mlm double line..pagi tdi cek guna clear blue positif. Tpi saya celup 2 kali guna clear blue tu..result valid ke tak ye?#ingintahu #firstbaby #firstmom

Pregnant ke ye?
6 Balas

Sy pun tercelup dua kali sbb terlebih excited 😅 tapi sy standby dua lagi jenis jenis titik. Alhamdulillah tiga2 sekali dgn clearblue tu naik double line. Tahniah ya siss jaga diri 🥰

2y ago

terima kasih🥰

Positif tu wakk. Dapat result terang macam tu kira hcg dah tinggi. Tahniah ya jaga diri ☺️

2y ago

terima kasih sis .🥰

kalau test waktu malam pun double line. mmg betul la pregnant. tahniah sis

2y ago

alhamdulilah. terima kasih 🥰

Yg celup ni pkai sekali shj. Try utk repeat semula

2y ago

nnti saya test lagi sekali

jelas line tu. pregnant ni

2y ago

alhamdulilah .terima kasih sis. 😍

Alhamdulillah ada dah tu

2y ago

alhamdulilah🥰