Salam.nk tnye pkai upt yg caset ad line kabur..bile pakai clear blue tulis not pregnant.ada harapan?

Kenapa ye mcm tu?

3 Balas

Samaa. Saya guna upt strip naik positif tapi samar2, tapi clearblue digital tulis not pregnant. Tapi simptom2 tu ada dah. So keliru. Tunggu lagi seminggu mcm mana. Baru gi klinik. Dah delay 3 hari period.

2y ago

Masa guna clearblue not pregnant tu, mmg betul tk pregnant. Next month nya test baru mengandung. Ni insyaAllah tengah tunggu hari.

Tak tahu lah sis. Clear Blue sepatutnya lebih dipercayai berbanding UPT lain utk detect sblm lewat period. Sis dh lewat period berapa lama?

Blh tlg bagi pendapat utk upt sye?yg clearblue biasa samar2,yg digital not prgnant,period dah delay 8hri🫠