Baby 46 Hari

Kenapa ye baby tak nak tido waktu siang? Dah seminggu macam ni. Macam2 dah buat nak bagi dia tido tapi tetap tahan mata dari tido padahal dia mengantuk. Ada cara tak nak bagi dia tido? Susah ibunya nak buat kerja ?

2 Balas

Cme la..baby sy baru 36 hari..klu siang tido kejap2 je..klu baby bangun lame ckit lepas tu nk tdo blk mesti ngamuk dulu nangis lme2 bru tdo..tu pn penat jga nk tdokn kejap dukung,siap masukkn dlm buai n angkt lg pn x tdo lg..tp bila malam klu dia dh tdo,dia akan bangun untuk menyusu je..

4y ago

Sama la. Kenapa ye? Haritu lepas mandi ptg or maghrib dia dah tido sekarang ni sampai ke tengah malam tak nak tido. Lagi pening ibu. Dia mengantuk tapi nak jgk tahan mata dari tido. Macan mana ye nak buat? 😅