Najis Keputihan

kenapa ya sejak pregnant ni najis saya mesti lekat macam putih putih sekeliling. nak kata keputihan bukan. kalau sekali sekala takpa. tapi most of the time macam tu. normal ka? atau means saya ada jangkitan or kidney problem ka apa? sebelum ni punya pregnancy takda pula macam tu.

2 Balas

hi sis, nak tanya apa update tentang ni ye? sbb saya pun kena skrg

3mo ago

sy pon kene mcm ni

ada cek dengan doctor dh ke sis?

5y ago

belum cek. sebab sebelum ni saya tak la ambik port sangat tentang ni. saya tak fikir lebih. tapi bila makin kerap saya jadi musykil pula. kalau tak selalu takpa la. next checkup lambat lagi.