Keputihan Biasa atau Mucus Plug?

Salam ibu ibu. Saya pregnant 27w. Semalam saya ada keluar macam ni lepas kencing. Ini keputihan biasa ke apa? Sebab sebelum tu keputihan normal. Putih susu. Lepas kencing petang tu dia keluar macam ni. Normal ke? Lepas tu harini keputihan putih susu balik. Normal. Kenapa tu ye 😅 Saya takde sakit perut or cramp. Baby pun gerak active je macam biasa.

Keputihan Biasa atau Mucus Plug?
2 Balas

better u rujuk yg pakar ..u mesti bgtaw tentang permasalahan semasa atau sepanjang kehamilan,jgn diamkan...supaya xmengganggu pikiran kite..dapatkan nasihat yg betul..of perlukan rawatan dorg lg tahu

better cek dgn doc sis. sepatutnya belum klua coklat masa 27 mggu ni..