Tulang Punggung Sakit

Kenapa ya mommy? Sakit tulang bontot sampai nk jln pon ssh. Nk msak apatah lg. Kadang gerak tgn ke badan dia tarik urat sampai sakit sgt.... Sebelah punggung je. Belah kiri. Terasa mcm tulang lari. Adakah faktor mengandung? #25minggu/6ln

7 Balas

Sama lh sya pn tgah alami skrng ni apa lagi klu dri tdo trus bgus skitnya tu x blh than..satu2 langkah lh sya jln..31w5d Moga kta dbrikn kshaat yg baik ya sis..Aamiin

5y ago

Thank you. Aminnn

sy pn kene ..allah sakitnya tuhan je yg taw nk berjlan pn susah.. doc ckp normal, hopefully nnti dia hilang..kalau x, parok la..

saya pun. now week 15. dari week 13 saya rasa. masa bangun tidur lagi bisa, nak rukuk masa solat pun sakit. bahagian punggung kanan

2y ago

saya skrg nak msuk 18w pon rasa sakit mcm tu. mmg normal ke

Saya pun alami sakit yang sama, lagi2 nak bangun dari duduk & tidur. Kena slow2 bangun. Perit juga rasa sakit yg mencucuk tu

Sy pon sme. Sbelah kanan. Kalo tdo nak mengiring kanan kiri ase mcm nk tekucil tulang tu

Ya sis..saya penah kena..nti hilang sendiri sakit tu

normal