Normal ka bru 11w 6d dah xd morning sickness ??

Hai ibu2 semua 😊 normal ke ye kndungn bru 11w dh xd morning sickness ?? M.sickness sy masa kndugn 4w smpi 9w je loya bila gosok gigi ,tu aje ,,i tp xpasti la sama ad lpas mkn obimin stiap pagi ni ok dh xd loya lagi , sbb mase preg ank first mmng klau gosok gigi auto loye pas tu kluar mcm bintang2😂 smpi lah 6m ,,selara nk mkn tu aduiii kejap2 nk mkn ,kdg2 2,3 pgi pon cri mkn lg 😅😅 mkn ap semua xd tolak ,tolak batu ngn kayu je😆 #ingintahu #secondbaby

1 Balas

Normal sis, semoga smpai bersalin la ye takde alahan 😁

2y ago

alhmdulillah ,terima kasih ...☺️ amiin mudah2an la xd alahan smpi bersalin🤗