Positif negatif

Kenapa pakai pregnancy test jenis cassette beli kat farmasi positif 2x test dua² positif . Tapi bila guna dip n tell yg strip satu kotak 2 free 1 tu 3³ negatif . Hmm ada harapan ka pregnant ? Saya nk baby 😔

1 Balas

Maaf puan, saya takde experience guna upt strip. Mungkin puan boleh check di klinik pula. Semoga dipermudahkan urusan dan moga ada rezeki ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

dh dpat jawapan sis . saya scan tkpregnant punn . hampa rasanyaa , tp tkpa lahh tkda rezeki saya . cuma satu ja . saya malas berharap dh . period dh 35hari lewat . saya mkn perancang balik dh