Dpo 3 opk peak??

Kenapa jadi macam ni ye? 🥴 (Gambar 1 opk harini , dpo 3 . Gambar 2 opk masa 2hb12 haritu) takkan preg? Baru dpo3. First Last period 15/11 . Tq smua

Dpo 3 opk peak??
3 Balas

boleh jadi subur 2x..subur yg lepas xberjaya ovulasi.dah bole start kira dpo semula nnt. klu rasa pegnen awk cek la upt

10mo ago

aah sy pun dlu rajin celup opk smpai period..ada 1 masa tu sy demam teruk mase subur..xdpt nak bd.1week lpastu cramp2 saja cek opk dpt +ve.ingatkan pegnent upt -ve. rupanya hormon tganggu masa subur yg lepas. jd kali ke2 subur balik semula masetu sy tgh dpo6(cd20)

Dah fasa dpo tak payah rajin sangat cek opk lagi sis. Buat kusut kan kepala je. Just tunggu sampai dpo 14 kalau tak period terus cek upt.

10mo ago

saje test opk , sebab sebelum ni pon mmg sy buat je opk smpai sy period. itu yg jd pelik knp cycle ni jd kerap peak 😅

maybe subur 2 kali

10mo ago

ini harini punya 😅