Harini ovulation atau dpo 1?

Semalam 2/12 dpt opk peak . Harini dh -ve. Dekat apps tulis hrini ovulation. Tp org ckp ovulation mse opk peak tu kn? Jd sbnrnya sy skrg ovulation ke dpo 1? Smlm sy xde bd, klau bd hrini ada peluang lagi ke nk mengandung? #seriusnanya #ingintahu #bantusharing

Harini ovulation atau dpo 1?
4 Balas

hari yang first negatif dikira O day, hari seterusnya 1 dpo. ovulation happens 12-36 hours after peak, average 24 hours, bukan hari yang sama.

Ovulation terjadi selepas 24 jam opk positif. Hari yang opk positif tu belum ovulation lagi. And yes. Masih ada peluang

ada sis. BD 3 hari berturut2

ada