OPK POSITIF SAMPAI DPO 5

Kenapa opk saya still positive ya even dah dpo 5. Tu pun check opk bukan hari hari. Confuse 😂. Last sekali semalam check. Masih positif. Gambar kedua tu opk semalam. Dpo 5 #bantusharing #ingintahu

OPK POSITIF SAMPAI DPO 5
14 Balas

Sye mcm sis jg...test opk positif smpi 8 hari test opk masih lg positif...pelik la kn kita subur 1hari je...tp dh lbih 1hri...jdi esk nye sye beranikan diri test upt alhamdulillah positif time tu sye bru thu yg sye mengandung dh 3 bln

boleh update tak.. pregnant ke tak? sebab sy pun mcm ni juga.. cd16 dpt opk positif. esoknya check opk da low. cd23 dpt lagi opk positif. ni da cd27 pun positif lg opknya. nak tahu pregnant tak.. kalau pregnant nak buat test juga.

cuba lah try upt sis.. mna tahu rezeki 😍 sbb sy dulu pregnant tahu drpd opk laa.. 2/3hri cek opk psitif, lps tu saja² try upt tengok psitif jgk.. rezeki.. dh keluar dh pn si kecik ni..🥰 semoga rezeki sis jgk 😍

2y ago

Aaaaa. Emmmmm. Tak tahu nak check bila. Huhu. Hari ni DPO 11 check OPK Lagi positive T terang gila dari C. Pffft. Lagi 3 hari nak period.

Nti test upt.. Sy pun hritu period x delay lgi.. Tp sje test guna opk.. Test line pekat.. So, 3 hari lepas tu g farmasi beli upt.. Alhamdulillah.. Positive.. Semoga rezeki sis juga.. Amin

2y ago

Aaaaa. Alhamdulillah tahniah awak ✨. Emmm takut nak check hehehe. Hari ni DPO 11 check OPK masih positif. Hahahahaha. Lagi 3 hari nak period. Doakan saya hee

Nanti lepas seminggu atau 2 minggu cek upt ,saya pun tk cek lg sbb takut .positive opk mcm sis jugak 3.18 bacaan . Semoga ada rezeki zuriat buat kita . Aaaminnnn ya Allah 😊🌹

mcm sy lewat period, sblm test upt sy test dulu opk.. tgk positif.. mlm sy test upt.. tgk positif,esok g klinik.. mmg betul pregnant.. Alhamdulillah penantian 4 tahun..

try check upt hehe saya pun check opk masa lewat period naik dua line, bila check upt pregnant 😂

kkdng opk positive berterusan pon tnda kita hamil awak boleh test upt .. mana thu rezeki🥰

1y ago

wahh tq yaa.. nk try dwload lah.

repeat upt jnis sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

sy pula smpai skrg xpndai pkai opk nie..dh beli pn still xpndai pkai..mcm mne eh cra nye..