Bawang

Kenapa ek setengah orang bila tau kita mengandung dia macam “eh tak macam mengandung pun” habis tu expect harini dapat tau pregnant esok perut terus besar cam 9 bulan?? ? anak first, saya kurus pulak tu. Of course pregnant pun nampak cam normal ?

1 Balas

Utk bahan berborak la sis 😀 Kalau sis sambut leh bergelak ketawa story pengalaman 😎

5y ago

Hahaha betul la tu ada jugak bahan nak sembang. Takpe faham, tunggu la turn member tu pulak pregnant nanti