Perut macam keras jee

Hi nk tanya sikit...i dah 37 minggu 5hari dah...perut i cam keras je nape ye cam tu???? Anak 1st n 2cd tu x de feel cam ni...tahun lepas anak ke2 lahir 37minggu 4hari dah lahir...ni bb dah 37minggu 5hari...hari tu 37minggu tepat de scan bb smua ok je...i de tanya kat dc nape keras cam ni..dc ckp bb practice tuk mengeras sb tu cam tu dia kata...tapi perut i ni keras je bila bila pun tu yg x tau.. Blh bagitau i nape cam tu???

1 Balas

kena bagitau doc jugak tu.. make Sure even keras pun denyut jantung masih ada.. KLU denyut jantung dah xda bahaya tau

3y ago

wahhh baby tu bagi tanda lah dia mengeras tu dia nak keluar kot haha