sakit bawah perut

salam, saya dh pregnant 36 weeks. hari nie, rasa cam baby gerak pelik la..bukan tendang2 cam biasa tu..mcm die pusing2 lak..huhu..nk describe pun x tau camne.. nk tny, Tadi tetibe, rasa sakit kat bhgn bawah perut..nak bgn dari duduk n berjln pun kene slow2...sbb sakit..tapi xde pun kuar tanda darah ke ape ke.. Sy try baring. Ia dtg kejap2 je. Nape ek..

2 Balas

Pergerakan Baby akan mula slow bila dah 36 weeks tapi Kalau pergerakan kurang atau tak ada pergerakan, kena terus pergi check segera tanpa membuang masa. Rasa sakit Dan perut mengeras mmg normal bila dah 36 weeks

5y ago

Alhamdulillah.. Tq siss

Better sis ke hospital, sy dlu mcm tu, rupanya trbeli tali pusat, cuma sy leaking dan bleeding terus msa baby pusing2 tu

5y ago

Alhamdulillah sis. Sy pun rsau kalau bby active sgt sbb dorng ckp tkut terbelit. Nauzubillah