Perubahan

Ade ke waktu sblon mengandung, elok je mak mertua layan.. Lepas dah disahkan mengandung, mak mertua berubah 50%..dia jadi cam annoying sgt bila nmpk kita.. Nampak cam kita ni mengada2 sewaktu mengandung.. Cam xsuka??

2 Balas

Alhamdulillah saya dapat mak mertua yang baik. Jangan ambil hati sangat ye sis. Kadang2 Masa kita mengandung ni perasaan kita sensitif. Cepat sgt terasa.

.. alhamdulillah sya dapat mertua yg baik.. for u sis, sabar je lh..