berat badan tak naik baby bump pun tak nampak

Normal ke kalau orang pregnant tak naik berat badan ...saya dah nak masuk 20 weeks ...saya makan bnyak kerap pulak tuh..perut saya pun tak nmpak macam pregy..? kadang2 jumpa makcik bawang yeke mengandung 5month tak napak pun ?dalam hati kena nmpak perut dulu ke baru nak ckap mengandung ..hmm sabar je la kan..hahaha #20weeks #babyfirst

1 Balas

Sy 7 bulan bru nak nampak bby bump.. N masa ni badan pun naikk

4y ago

Sama laa sy pun anak 1st.. Ni tgh berpantang:)).. Sebelum ni sy bukak buku 8weeks berat sy 39kg.. Sy bersalin 39week berat sy 59kg.. Naik 20kg 😅