Zincofer issues

Kenapa ea sy bila makan vitamin zincofer after telan lama sikit jd loya...thennn muntah.... Lately....dulu okay ja....atau tak sesuai dah?

15 Balas

Sy jd mcmni lepas kena covid. Sblm2 tu ok je mkn zincofer. Lps kena covid, bila mkn zincofer seharian pening, mual. So sy tukar mkn iberet. Alhamdulillah serasi.

2y ago

Sy try & error. Dkt farmasi tmpt sy blh beli sepapan dlu (ada 6 biji) so sy try mkn & serasi. Lpstu baru beli sekotak terus. Klu awk nk cuba, sy ada extra nk jual.