Vitamin zincofer

Assalamualaikum, kandungan bila dah masuk 16 weeks sy rase tak boleh mkn zincofer. Rasa penin, loya, nk muntah. Ada cadangan vitamin lain tak selain iberet? 😁#firstmom

4 Balas

Sy awal2 dapat zincofer. Asyik muntah loya je. Sy bgtau doc, doc kata sy alah dgn zincofer. Doc tukar kan dgn obimin. Apa2 pun inform doc ya.

Obimin dh cuba ke ? Sy dri awal tahu prgnnt smpai lah buka buku pink . Sy mmg xnk tukar . Sebb hb sy cantik je . Tu misi jaga sy pun xnk tukar

10mo ago

Alhmdulilah ok je . Awak cuba lah mana tahu serasi

Try maltofer.

maltofer, obimin.

10mo ago

okay tq nanti sy survey ye