UPT

Kenapa bila test upt, kejap double line.. Kejap 1 line.. Yg mne 1 betul.. Takut nk pergi klinik.. Takut die cop negatif lagi.. Sape pernah macam saya.. Sebelum miscarriage pergi klinik sbb dapat result upt line samar.. Skali klinik kate negatif.. 2 kali klinik kate negatif.. So xde la aspect ada baby.. Seminggu lepas tu tahu2 miscarriage.. Sedih sangat rase.. Mmm.. Doakan sy lekat pula kali ke 2 ni ye.. Sebab line samar jgk macam yg mula2 dlu.. Berapa lama baru blh ke klinik semula ye?

1 Balas

Boleh test darah utk lebih tepat. Atau tggu 8minggu then mntk buat scan. Cari klinik swasta yg specialize ibu n ank. Explanation doktor lebih detail n puas hati.