Negatif atau positif ???

Assalamualaikum mommy . Sya nak tnya , sya ad test upt tapi line samar samar . Then pergi klinik untuk sahkan tpi doc ckap negtif . Ad ka sma macam sya ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Negatif atau positif ???
7 Balas

sma lh .. test kt rumah smar² ,bila g klink dktor kata negatif n rahim tebal jer.. mybe nk priod katanye.. scan 7weeks ada kantung ,9weeks ada bby 1 tp heartbeat xnmpak lgi, scan 12 weeks trus nmpak dua bby n heartbeat tgh gusti🤭doa yg baik²♥️

2y ago

scan 7week tu ..sis sje je ke nk g scan utk kpastian??

Tunggu sebulan lgi sis lps tu check blik , sbb sy pun mcm tu juga hujung buln 8 p cek kt klink sbb sama2 tp ngtif dlm buln 10 cek blik 2 line trng p klink alhamdulillah pstif 🥰

selagi awk buat test sndri masih samar. tggu la dlu.. sbb upt kt klnik lg murh.. lg ssh detect untuk early pregnancy . biasa period dah delay smggu .akn pekat

Saya upt dua line tapi g rsat nurse cakap " ye ke dua line ni negative je " last g swasta dah 8 week dah baby

Positif ni sis .. tgu lagi seminggu atau 2 minggu boleh p scan

preggy tak? ni guna upt mamma perfect ke

2y ago

Ye beli shope . Tapi kalau smar sngt tak negatif kalau shope . Dia kena trang skit insya allah ada. Nak nmpak result btul guna opk dia cepat naik double lain tapi bkn waktu subur la , waktu subur dia naik 2 line . Mgndung pun 2 line

mungkin hormon