Upt Samar

dah lebih seminggu delay period... tetibe ad period tpi mcm spotting.. darah yg kejap ad kejap tkde.klu ad pin skit2 sgt.. arini dh shari ke3..test upt result yg terlalu samar.. cmne nk buat ye..nk tggu lagi ke atau g klinik. tkot dia ckp negatif sbb line samar

2 Balas

Line samar tu pun dah kira pregnant sis. Maksudnya dia detect. Tunggu lagi 2-3 hari check lagi. Spotting tu normal untuk early pregnancy.

Repeat lagi dalam masa 24jam. Kalau memang pregnant, line tu akan lebih merah dari sebelum ni.