Meniarap

Kenapa anak saya dah 4 bulan 11 hari tidak boleh meniarap lagi

19 Balas

Anak sy pun 4 bulan tak boleh meniarap sendiri..kne dr pertolongan kita ..bagi dia mengereng dan kita yg ajar dia..insyallah nnt dah masuk 5 bulan dia dah boleh meniarap dengan sendiri..

4y ago

Tak semua baby sama..tapi kita sebagai ibu cuba yg terbaik untuk anak..cth, urut badan baby selepas mandi..buat senaman ringgan dekat kaki dan tangan baby..