Adakah anda mengenali seseorang yang mengalami kelahiran mati (keguguran kehamilan seawal 22 minggu kandungan) dalam tempoh 3 tahun yang lalu?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

885 respon

8 Balas

Ya..sy sendiri..dlm awal tahun ni..skg mengetahui sy hamil trimester pertama..perasaan takut bercmpur gmbira pun ada..adakh dlm tempoh ni terlalu dekat tuk sy mgandung lgi..?Sy akan lebih mjga kdungn kli ini dgn sebaik yg mungkin..doakn sy semua mummy2..🤲🤲

Ya, ikutkan sebaya tapi allah lebih mengetahui .. tahun ni Allah bagi dia rezeki baby twin ..Allah ambil 1 kemudian dia ganti dua ..Allah sebaik baik perancang ..

sy sendiri yg mngalami thun 2021 ank slung...skrg kndgn ke2 bru 5bln lbh....

2y ago

tq sis....amin³...

saya sendiri mengalamai

Ya ada..

Tidak

tak

Ya