bby xde heartbeat..

Kemarin g klinik cbb gastrik teruk, mnx doc scan nk tgk bby tp bby dh xde heartbeat n x gerak.. Doc terus refer emergency n result kt emergency pon sma?? Blk rumah nangis teruk, smlm bila tdo mengiring rsa mcm bby gerak mcm biasa.. Perasaan sy atau mmg bby gerak wlau dh xde heartbeat? Bby 15week++

2 Balas

Maaf nak tanya.. sbb sy ada terbaca post sis pasal ada fibroid masa prgnant 12w++.. n masa 15w gugur.. doc ada bgtau x kaitan gugur dgn fibroid tu? Sy tnya sbb risau smlm pegi scan kk, doc kata ada fibroid

5y ago

X sis.. Xde kaitan dgn fibroid.. Sy pon x pasti knpe cbb sblom dpt thu bby dh xde, sy kene crit birit + demam 39°c.. Perut rasa berangin mcm gastrik.. Lps 2 x ok2 sy g check klinik, bru tau bby dh xde heartbeat.. Mgkin disebabkan demam kot