keluar lendir nak coklat2 gtu..38w3d

Keluar sikit2 waktu kencing..cirit birit pom Ade..sbb sblm ni ade insert ubat candida doctor bagi..pagi semalam kuar lelehan ubat tu doctor ckp normal urine plak tak okay ada blood , protein ngn leukocyte doctor bg ubat ural..pg td sy mnum..tgk petang nk kuar mcm lendir nk cam darah2 sikit..kompius nk bsalin ke sbb lain..??perut xde laa sakit pom..hehe.

1 Balas

Sye pun ada keluar gitu lepas buat VE trutamanya. Biasanya blm lgi nk bersalin tu. Tp kalau awak risau, boleh buat VE kt spital utk cek bukaan. Mcm sye, keluar lendir merah coklat gitu, sye biarkn aje. Tp masa pgi sehari sblm bersalin tu, keluar lendir darah fresh. Mmg merah betul. X de sakit apepun. Cm boleh je lg nk pergi kerja. Tp sebab fikir keselamatan baby, sye g buat VE kt spital, bukaan dah 3cm terus warded n esoknya bersalin hehe