Assalamualaikum

Nk tnye td msa kencing td kuar lendir mcm tu tp xde rsa sakit pn kne g hospital ke#bantusharing

Assalamualaikum
2 Balas

Dlu msa prgnnt 28weeks ada kluar mcm tu..dktor chek bwh xda bukaan..keadaan bby pn ok..msa dah 35weeks and ke atas sllu kluar mcm tu..last2 pergi hsptl chek balik sbp slalu sgt kluar n bnyak tp still sama..bukaan xda perubahan n keadaan baby ok.. Better jmpa doktor la😊sbp keadaan ibu mngandung ni x sama.. #TAPactiveusers

sblum ni nurse ade nasihatkn sy supaya pi hospital bila ada tanda macam ni. sy serah diri kt hosp.. so tanda2 mcm ni xde lh. Saya minta maaf ya puan sebab saya tak pernah lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗